TopLogo
Skip Navigation Links
  31. marts 2017  : Railwaymen
Railwaymen
  25. februar 2017  : Mr. Hollywood
Mr. Hollywood
  19. november 2016  : American Ride
American Ride
Årets juleafslutning
  28. oktober 2016  : Tamra Rosanes
Tamra Rosanes
  27. februar 2016  : Moonlight Rangers Countryband
Moonlight Rangers Countryband
Tid til den årlige generalforsamling. Der var lidt udskiftninger i bestyrelsen. Super god mad som altid tilberedt af det stærke hold i køkkenet, der bruger mange timer derude så vi kan få et velsmagende måltid mad. Resten af aftenen tilbragte vi i selskab med aftenens band som var Moonlight Rangers Countryband.
  29. januar 2016  : Martin Nilsson
Martin Nilsson
Besøg fra Sverige. Martin Nilsson indtog scenen i Lynge og underholdt ene mand hele aftenen, med et godt blandet repertoire. Køkkenet havde igen tryllet til UG så de fremmødte havde en dejlig aften.
  23. januar 2015  : Leif Kerstein & Countrybandet
Leif Kerstein & Countrybandet
Et dejligt gensyn i Kaktus Klubben. God mad, som sædvanlig fremtryllet af det fantastiske hold i køkkenet, og derefter dejlig musik. Tak til alle de fremmødte fra ind- og udland, der bakker op om klubbens arrangementer. En god start på 2015 i Kaktus klubben.
  1. marts 2014  : Moonlight Rangers Countryband
Moonlight Rangers Countryband
En aften hvor vi fik afholdt generalforsamling i god ro og orden under kyndig ledelse af Kurt Olsen. Efterfulgt af dejlig biksemad, countrymusik og overraskende underholdning.
  31. januar 2014  : Claudy Blue Sky
Claudy Blue Sky
2014 skudt godt i gang. Dejlige nakkekoteletter med tilbehør fra det hårdt arbejdende køkken. Besøg fra Tyskland af 2 dejlige piger der kunne holde dampen oppe hele aftenen.
  23. november 2013  : Peter Smed Andersen
Peter Smed Andersen
Dejligt julearrangement. Mange gæster, flæskesteg, ris a la mande, mandelgaver, julelotteri, fantastisk stemning, god musik, mange nye ansigter. Tak til alle der mødte frem, håber at se jer og en masse andre glade gæster igen i det nye år. Glædelig jul og godt nytår fra Country Klubben Kaktus.
  25. oktober 2013  : Johnny Horsepower
Johnny Horsepower
Johnny Cash marathon i Kaktus klubben. Dejlig autentisk musik og fortællinger fra Johnny Horsepower. Køkkenet scorede endnu engang topkarakter for den dejlige mad. Deltager antallet var også flot i forhold til tidligere så alt i alt en fantastisk aften.
  27. september 2013  : Muleskinners
Muleskinners
Efteråret blev skudt i gang med en ordentlig portion stegt flæsk med persillesovs. Efter dette herlige måltid var det tid til Muleskinners fra Ålborg. De gav os en skøn aften med god underholdning så der var ingen der forlod Lynge før efter sidste tone.
  3. maj 2013  : Nashville Skyline
Nashville Skyline
  2. marts 2013  : 25 års jubilæum 2/3-2013
25 års jubilæum 2/3-2013
Billeder fra en fantastisk aften.
  25. januar 2013  : Leif Kerstein & Countrybandet
Leif Kerstein & Countrybandet
Så kom vi i gang med 2013, det store jubilæumsår. For 19. gang var Leif Kerstein på scenen ved januar arrangementet. Dejligt at se et større fremmøde end ved de sidste arrangementer. Køkkenet havde igen fremtryllet lækkerier som de fik stor ros for og Leif Kerstein & Countrybandet formåede at fylde dansegulvet hele aftenen. DESVÆRRE er der opstået lidt "tekniske vanskeligheder" med billederne fra denne herlige aften.
  17. november 2012  : Mr. Jack & the Daniels m/Henriette Andersen
Mr. Jack & the Daniels m/Henriette Andersen
Juleafslutning i Kaktus. Den velkendte menu, flæskesteg med tilbehør og dejlig risalamande, så var aftenen godt i gang. musikken blev leveret af Mr. Jack & the Daniels som havde medbragt Henriette Andersen, det blev det absolut ikke dårligere af. Julelotteriet blev også en succes, der var mange der håbede at vinde billet til det forestående jubilæum. Endnu en dejlig aften i Kaktus, men men men hvor bliver folk af, trist at der ikke kommer flere. God jul og godt nytår.
  26. oktober 2012  : Cherrytown
Cherrytown
Et nyt band gæstede Kaktus denne efterårs aften, Cherrytown og hvilken opdagelse for alle. Bandet vidste ikke at der fandtes klubber som Kaktus, og vi vidste ikke der fandtes et band som dem. Herlige unge mennesker der spiller countrymusikkens mange forskellige stilarter og på mange instrumenter. Selvom der var mange på scenen blev det aldrig for meget, alle formåede at give plads til hinanden i lydbilledet. De fremmødte (alt for få) hyggede sig gevaldigt med musikken, fortællingerne og ikke mindst som sædvanlig rigtig dejlig mad fabrikeret i køkkenet.
  28. september 2012  : Ewan Westerlund
Ewan Westerlund
Aftenens musik kom fra Sverige Ewan Westerlund og Band, og denne gang var der ikke noget i vejen med Evans hals , så fra første strofe var der fuldt drøn på, og Evans band viste at de også kan uden Evan, i sær hans trommeslager gav flere numre. Aftenens mad var god som altid, køkkenet havde tryllet med hamburgerryg, kartofler, gulerødder og porrer, ønske til næste gang vi skal have porrer, køb flere Tonni :o) alligevel gik ingen sultne derfra. Desværre var det som sidste gang, at vi var få mennesker, det er synd, ikke kun for musikerne, som jo er vant til at vi har kunnet få mange ind når de skal spille, men sådan er tiderne lige nu har jeg fået at vide, men til jer der ikke kom, i gik glip af endnu en dejlig aften i Kaktus, med god mad, god musik og gode venner.
  30. august 2012  : Peter Smed Andersen
Peter Smed Andersen
Så sluttede sommeren...... eller hvad det nu var, og vi kom i gang med efterårs programmet. Peter Smed med band og stegt flæsk, ja så bliver det ikke meget bedre i Kaktus, en dejlig aften med god musik.
  27. april 2012  : The Reverends
The Reverends
Sidste arrangement før sommerferien. Biksemaden var klar så vi kunne fylde maverne. The Reverends havde fået samlet bandet, efter lidt mixer problemer kom der lyd... meget lyd, alle kunne garanteret høre musikken denne aften.
  30. marts 2012  : Thopper & Kentucky Zig-Zag
Thopper & Kentucky Zig-Zag
Denne fredag var der nye navne på Kaktus scenen. Ikke nye i country verdenen, men første gang i Kaktus klubben. Thopper & Kentucky Zig-Zag indtog scenen og fik med deres meget solide optræden folk på dansegulvet allerede fra start, hvilket ellers snart er en sjældenhed. Thoppers eminente countrystemme og bandets solide backing med alle instrumenter velafbalanceret så alle kunne høres, dette krydret med flotte korstemmer, ja så var alle vist solgt. Dem kommer vi uden tvivl til at høre mere til og der var stor opbakning til at dette også gerne må være i Kaktus klubben. Det var også aftenen hvor en hel del tidligere Kaktus medlemmer havde samlet sig, hvilket jo er rigtigt rart at se og det afstedkom mange snakke om gamle dage, ja kasseren kaldte dem endda gamle Kaktusser i velkomsten.
  25. februar 2012  : Wenche & The Hartmann Band
Wenche & The Hartmann Band
Generalforsamling 2012 blev hurtigt overstået uden den store debat. Herefter kunne vi gå til den glasserede skinke med dejligt tilbehør. Aftenens musikalske afdeling blev indledt af Birger Steiwer, som fik fyret godt op under publikum inden Wenche og band indtog scenen. Denne aften kom vi igennem country historiens mange store sangerinder og der fulgte lidt country historie med. En fantastisk aften i Kaktus klubben som rent sang og musik mæssigt bliver svær at overgå.
  27. januar 2012  : Leif Kerstein & Countrybandet
Leif Kerstein & Countrybandet
2012 skudt igang. Leif Kerstein indledte året med solo optræden og efterfølgende parløb med Bjarne. Derefter kom Countrybandet med på scenen og så kom der gang i dansegulvet. Maden, tjae hvad skal man skrive, som sædvanlig helt fantastisk menu til meget mere end 5 kokkehuer. Alt i alt en dejlig start på 2012, spændende at se hvad resten af året bringer af oplevelser i Kaktus.
  3. december 2011  : Little Country Gentlemen
Little Country Gentlemen
Flæskesteg, brune kartofler, hvide kartofler skrællet af Hanne, rødkål m.m. og Ris A´la mande lavet af Kirsten, den gode tradition til julearrangement i Kaktus klubben. Godt mætte kunne vi så læne os tilbage og nyde de dejlige toner fra tyske Little Country Gentlemen fra Hamborg, der med deres fortolkninger tog os rundt i country musikkens dejlige verden.
  28. oktober 2011  : Muleskinners
Muleskinners
Nu er hævelsen i hænderne endelig faldet, efter en hel aften med store bifald efter hvert enkelt nummer, det er vist lang tid siden at det er sket i Kaktus. De konstante bifald skyldes aftenens band helt fra Ålborg, Muleskinners gav os en lektion i bluegrass, der absolut ikke var ensformig eller kedelig at se og høre på. Med guitar, banjo, mundharmonika, violin, gulvbas og super flot 3 stemmig sang kørte de aftenen igennem og holdt publikum fanget med humoristiske indslag under og ind mellem numrene. Aftenen sluttede med publikum der stod op og klappede længe og havde meget svært ved at lade Muleskinners slippe ud på de tågede landeveje mod Ålborg. Det var da godt at vi havde spist den dejlige oksesteg inden bandet startede for ellers kunne vi da ikke holde på bestikket efter alle de klapsalver.
  30. september 2011  : Peter Smed Andersen & E45
Peter Smed Andersen & E45
Besøg fra det jyske. Peter Smed Andersen og E45 havde taget den lange tur fra midtjylland til Kaktus klubben. De gav de få fremmødte en dejlig aften med godt blandet repertoire med de kendte sange i egne versioner og så sandelig også nogle egne kompositioner. Inden dansegulvet blev frigivet havde Tonni sørget for en skøn menu bestående af koteletter i fad med ris, det var noget de fremmødte kunne lide. Som skrevet var vi ikke så mange... hvorfor... når der nu endelig kommer nogle nye orkestre så kommer der ingen gæster, selv om det ikke skorter på opfordringer til at finde nye orkestre i stedet for "dem vi altid hører"
  2. september 2011  : Fargo
Fargo
Så er sommerferien slut og Kaktus har taget hul på efterårsprogrammet. Vi lagde ud med den sædvanlige menu "Stegt flæsk" herligt tilberedt af vores fantastiske team i køkkenet, hvor Jens, Hanne, Tonni og John trækker det store læs inden maden er klar til gæsterne. Herefter var der debut i Kaktus klubben, det var Fargo der gæstede Kaktus for første gang. De leverede noget dejlig afvekslende musik aftenen igennem, sætlisten var dog ikke så lang så den kunne dække hele aftenen, så der var en del gengangere til sidst. Fremmødet i klubben denne aften var ikke særligt stort, måske stegt flæsk ikke trækker i disse fittnes tider :-)
  1. april 2011  : Mountain Wolves
Mountain Wolves
Sidste aften i Kaktus klubben inden sommerferien. Køkkenet havde sat gammeldags oksesteg på menuen og det var noget der vakte jubel. Som sædvanlig vel tilberedt mad som der bliver brugt rigtigt mange timer på til sådan en klubaften. Musikken blev denne aften leveret af Mountain Wolves der med den 7 pers. store besætning fyldte de 9 meter på scenen helt ud.
  26. februar 2011  : Bibbi & Snif med Chick´n Rooster
Bibbi & Snif med Chick´n Rooster
Tid til generalforsamling. Det var en af de rolige generalforsamlinger så vi kom hurtigt frem til den dejlige biksemad som var dagens menu. Herefter kom Bibbi & Snif på scenen med Chickn´n Rooster. Det var noget der tog kegler. Der blev lyttet til de skønne country toner fra starten og lidt efter lidt kom der gang i dansegulvet. Vi fik også deres "Hits" fra TV, et af dem måtte spilles igen, da der var lavet en linedance til dette nummer som så blev fremført. Endnu en dejlig aften med fuldt hus i Lynge.
  28. januar 2011  : Leif Kerstein & Countrybandet
Leif Kerstein & Countrybandet
2011 skudt godt i gang. Leif Kerstein og Countrybandet leverede som sædvanlig en god gang underholdning. Køkkenet havde også den sædvanlige succes med dejlig mad, så alle var glade.
  19. november 2010  : Highway 40 (S)
Highway 40 (S)
Tid til årets juleafslutning med besøg fra Sverige af Highway 40. Flæskesteg med tilbehør og Kirstens Ris a´la mande, hvad kan man forlange mere. Der var et lille julelotteri hvor det i år var Camilla der trak lod. Efter alt det mad var det tid til at få rørt benene til den dejlige musik fra Highway 40
  29. oktober 2010  : Mr. Jack & the Daniels
Mr. Jack & the Daniels
Denne aften var der besøg fra det store Jylland. Mr. Jack & the Daniels fyldte dansegulvet efter at maverne var blevet fyldt godt op.
  1. oktober 2010  : Little Green (S)
Little Green (S)
Besøg langvejs fra denne aften. Little Green fra Sverige gæstede Kaktus klubben denne aften. Vi fik lidt anderledes musik end vi er vant til, men i absolut topklasse, en hel del af deres egne numre flød gennem forsamlingshuset. Desværre endte Little Greens første tur til Danmark med at de fik stjålet en stor del af deres anlæg i løbet af natten.
  27. august 2010  : Mortens Trio
Mortens Trio
For 3. gang var der Mortens Trio og Stegt Flæsk på programmet ved åbningen af efterårs sæsonen i Kaktus klubben.
  18. april 2010  : Ole Lindskov & Lookin´ back country
Ole Lindskov & Lookin´ back country
Søndag eftermiddag i selskab med Ole Lindskov & lookin´ back country, var en fantastisk oplevelse, gode underholdende historier, rigtig god gammeldags country, spillet og sunget så de små hår rejste sig på armene.
  26. marts 2010  : Cheatin´ Hearts (S)
Cheatin´ Hearts (S)
Denne aften var lagt i hænderne på et 7 personers band fra Sverige. Her var der vist ikke nogen der blev skuffet. Cheatin´ Hearts med 2 piger i forgrunden leverede hele country palletten. Selv Johnny Cash og Merle Haggard blev udsat for kvinde sang. Som afløser på steelguitar havde de medbragt Benny fra Tomboola Band, og det blev det jo ikke dårligere af. Køkkenet havde i dagens anledning fået sponsoreret noget dejligt kød som de, som sædvanlig, havde tilberedt helt fantastisk.
  27. februar 2010  : Winchesters®
Winchesters®
Denne aften var i generalforsamlingens tegn. Den kom vi igennem med en god og saglig debat omkring de forskellige punkter. Køkkenet havde som sædvanligt sørget for en skøn menu og efterfølgende var det Winchesters® der sørgede for underholdningen.
  30. oktober 2009  : Tomboola Band
Tomboola Band
En forrygende aften i det stopfyldte forsamlingshus. Tomboola Band lagde vejen forbi Kaktus klubben i bandets 25 års jubilæumssæson. Køkkenet diskede op med dejlig gammeldags oksesteg med tilbehør, så ingen gik sultne mod dansegulvet. Tomboola Band leverede som sædvanlig en god gang country musik og havde i dagens anledning medbragt en overraskelse. Martin Nilsson indtog scenen og med bandets hjælp kom vi igennem en del svenske og engelske country fortolkninger. Publikum havde svært ved at slippe både Tomboola Band og Martin Nilsson da aftenen var omme.
  2. oktober 2009  : Dusty Roads
Dusty Roads
En blæsende efterårs aften havde ikke lokket mange til Lynge, men dem der havde vovet sig ud fik en dejlig aften. Køkkenet havde fremtryllet dejlig hamburgerryg med tilbehør, der var rigeligt kød, men lige knap nok kartofler, så måtte man ty til de andre grøntsager. Efter maden var det tid til at få Dusty Roads, eller hvad Claus nu havde lyst til at kalde dem, på scenen. De leverede en gang dejlig afvekslende country musik som der blev danset til aftenen igennem, og der var god plads på dansegulvet.
  28. august 2009  : Mortens Trio
Mortens Trio
Endnu engang havde vi besøg fra Århus. Mortens Trio gentog bedriften fra sidste år, dog nu med cowboyhat. Efter en omgang stegt flæsk med persillesovs, var der et godt og blandet musikprogram resten af aftenen.
  6. maj 2009  : Esther Brohus
Esther Brohus
Café aften i Kaktus. Denne nyskabelse blev en succes, de fremmødte fik en forrygende aften med Ester Brohus der fortalte lidt om hendes baggrund og spillede herlig musik der bredte sig over mange stilarter. I kaffeboden var der i dagens anledning hveder og hjemmebagt kage. Kaktus havde besøg af elever fra kostskolen Marjatta i Tappernøje og de fik en oplevelse med fotosession og autografer af Ester Brohus.
  3. april 2009  : Desert Track
Desert Track
Desert Track havde taget turen fra Jylland til Lynge og læsset bilen med god og afvekslende country musik. Da der var lidt plads i overskud i bilen, kom der også lidt discolys og røgmaskine med som medvirkede i aftenens show. Menuen denne aften bestod af gl. dags oksesteg.
  30. januar 2009  : Leif Kerstein & Countrybandet
Leif Kerstein & Countrybandet
Ny sæson skudt i gang. Som sædvanlig med Leif Kerstein på scenen, og sammen med Countrybandet gav han gæsterne en helt fantastisk aften. Der var som sædvanlig totalt udsolgt når Leif Kerstein gæster Kaktus, selv ude foran ved salgsboderne var der placeret gæster, som bare ville med til denne aften.
  1. januar 2001  : Billeder fra arrangementer
Billeder fra arrangementer
https://drive.google.com/drive/folders/0B2bbtywPUOXMQVdNenRHWXFIR1E?fbclid=IwAR0svMEhl8MtwvNHvygGC9Njrd7jeVk11QQE1efVRJD2MHrWRLL8xmMsbKE
Copyright © 2024 country-club-kaktus.dk